Open menu

NVBU Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 75

Als ondernemer wilt u zich richten op wat voor u het belangrijkst is; het ondernemen zelf. Tegenwooordig wordt verwacht dat u naast ondernemen, ook verstand heeft van de verschillende risico's die er voor uw berijf en voor uw medewerkers spelen. Stelt u zich eens voor dat er schade op de werkvloer wordt veroorzaakt. Wie is hier verantwoordelijk voor en wie draait er op voor de kosten? Met het Zekerheidspakket van NVBU Verzekeringsdienst hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dit soort zaken. Het Zekerheidspakket zorgt er namelijk voor dat u goed en compleet verzekerd bent!

Het Zekerheidspakket van NVBU Verzekeringsdienst helpt u om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Het pakket is speciaal samengesteld voor ondernemers binnen de branche en u verzekerd zich hiermee tegen de meest voorkomende risico's.

Onze specialisten spreken dagelijks ondernemers uit de branche en kennen daardoor de risico's die spelen in de branche. Het NVBU Zekerheidspakket is speciaal samengesteld om de risico's die in de branche spelen te minimaliseren. U kunt op basis van uw wensen en risico's uw persoonlijke pakket samenstellen zodat uw verzekeringen aansluiten op uw situatie.

U kunt uw persoonlijke Zekerheidspakket samenstellen vanuit de volgende verzekering:

  • Opstal: onstaat er schade aan uw bedrijfspand door bijvoorbeeld een brand of een inbraak? Dan worden de herstelkosten door deze verzekering vergoedt!
  • Goederen & Inventaris: waarschijnlijk heeft u apparatuur en een voorraad waar u afhankelijk van bent. Mocht er hier schade aan ontstaan, is dit gedekt op deze verzekering.
  • Huurdersbelangen: als uw bedrijfspand gehuurd is en er ontstaat schade aan door bijvoorbeeld een brand of een inbraak vergoedt deze verzekering de herstelkosten.
  • Beschrijfsschade: uw omzet kan als gevolg van een schade terugvallen. Mocht dit het geval zijn, zijn vaste lasten zoals salarissen en huur verzekerd.
  • Reconstructiekosten: als uw administratie beschadigd raakt en uw gegevens gaan verloren, helpt deze verzekering u met de kosten die erbij komen kijken om uw administratie weer op orde te krijgen.

Interesse in het Zekerheidspakket?

Overweegt u het Zekerheidspakket af te sluiten of wilt u hier mee informatie over? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.

AanhefBent u lid van NVBU?Voordelen

Stel zelf uw ideale Zekerheidspakket samen!

Sluit naadloos aan op de risico's in de branche.

Speciaal pakket voor leden van NVBU.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten via 010 - 288 49 75 of stuur ze een e-mail.