Open menu

NVBU Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 75

Over ons

Over NVBU Verzekeringsdienst
NVBU Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met NVBU met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt terecht bij één dienst waar verzekeringsspecialisten u te woord staan voor al uw verzekeringsvragen.

Ons team
Wij zetten ons bij NVBU Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in uw branche. U kunt een afspraak met ons maken om uw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die binnen de branche spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak. 

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
NVBU Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

T:   010 - 288 49 75
E:   info@nvbuverzekeringsdienst.nl
 

Ons team

Lydia Huiskes

Adviseur op locatie

Hans Jacobs

Adviseur 

Esther van de Polder

Adviseur 

Dennis Woudenberg

Adviseur 

Peter de Vries

Adviseur